Phits (sport)zolen & SuperFeet

Of je nu top- of amateursporter bent, doorverwezen door een arts of op eigen initiatief: Phits Insoles maken een wereld van verschil als je zorgeloos wilt sporten. Deze 3D-geprinte (sport)zolen zorgen voor een optimale afwikkeling tijdens het lopen of hardlopen, en een optimale stand van je voeten als je staat. Zo help je blessures voorkomen en genezen oude blessures sneller. Verder sturen Phits Insoles je voeten de goede richting op, zodat je beweging efficiƫnter wordt. Phits Insoles worden gemaakt op basis van een dynamische analyse, dus helemaal aangepast aan jouw behoefte.

Eerst krijg je een intakegesprek en onderzoek. Vervolgens maken onze Phits-experts een analyse op basis van je looppatroon met een Footscan-drukplaat. De Footscan-technologie maakt een ontwerp, dat op advies van je expert verder aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen. Een 3D-printer zet het digitale design om in ultralichte inlegzolen, die afgewerkt worden met een schokdempende comfortlaag. Na een laatste kwaliteitscheck kom je je Phits passen, krijg je advies over je schoenen en kun je de zolen testen met je nieuwe (sport)schoenen.

Phits Insoles zijn niet alleen een uitkomst tijdens het sporten, maar ook als je bijvoorbeeld werkt in de bouw, logitstiek, zorg of horeca. Wil je meer informatie? Maak een afspraak via fysio@in-balance.me of bel 0172-509 519.

Naast Phits Insoles werken wij ook samen met SuperFeet.

Last van uw voeten in het dagelijks leven?

Superfeet biedt u ondersteuning in dagelijks activiteiten, bijvoorbeeld tijdens het wandelen, fietsen en/of hardlopen. Door data die jarenlang door Superfeet is verzameld, hebben ze voor iedere voet en schoen een passende zool kunnen maken. De vorm van de hielkuip biedt uw voet ondersteuning in het dagelijks leven. Door de hiel met een Superfeet zool te corrigeren wordt er voor gezorgd dat de gehele stand van de voet aangepast wordt en de voet een actieve stand blijft houden. Geen last meer van naar binnen staande voeten, pijnlijke hielen, zware, vermoeide of brandende voeten tijdens het wielrennen of pijn van de peesplaat. Meer info, vraag ernaar bij In-Balance! Of maak een afspraak via fysio@in-balance.me of bel 0172-509 519.