Abonnementen bij Training in Balance

Een werknemer die goed in zijn vel zit heeft meer energie, presteert beter en is minder vaak ziek. Regelmatig sporten en gezonde voeding kunnen hieraan bijdragen


Training in Balance heeft contract met de volgende leverancier, waarbij werkgevers zich kunnen aansluiten om sporten fiscaal aantrekkelijk te maken:

Bedrijfsfitness Nederland biedt het Nationaal Bedrijfsfitness Plan waarbij de werkgever zijn/haar werknemer stimuleert in sport en vitaliteit. Het geeft de medewerkers de mogelijkheid om met fiscaal voordeel te sporten bij Training in Balance.


Training in Balance biedt ook Business-Fit aan. Via Business-Fit van Training in Balance kan de werknemer een keuze maken tussen een Resultaat Business of Resultaat Business eGym lidmaatschap. Training in Balance factureert één keer per kwartaal vooraf de abonnementskosten. Door dit bedrag maandelijks op het brutosalaris van uw medewerker in te houden, hebben zij hiervan het fiscale voordeel, zonder dat dit u als werkgever iets kost.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou of je werkgever zijn? Neem contact op met Jill of Yvette via info@in-balance.me / 071-3311979