eGym-cirkel

Binnen een uur trainen, douchen en koffie drinken: in de eGym-cirkel train je makkelijk en efficiƫnt. Ideaal als je snel resultaat wilt boeken!

In de eGym-cirkel staat alle fitnessapparatuur die je nodig hebt om in korte tijd een effectieve en afwisselende training af te werken. Je werkt een serie spierversterkende oefeningen af, die je allemaal maar kort doet.

Je eerste training begint met een intakegesprek en krachttest. Op basis daarvan worden alle toestellen automatisch afgesteld op jouw wensen. Zo train je altijd op jouw niveau, en weet je zeker dat je in de juiste houding en met de juiste belasting traint. De eGym is dan ook bijzonder geschikt als je revalideert: je hoeft niet bang te zijn dat je verkeerd traint.

Wil je nog meer uit de eGym-cirkel halen? Gebruik de eGym Fitness App. Hiermee kun je je training vastleggen, punten verzamelen en je workout vergelijken met die van eGym-vrienden . De trainingsresultaten worden automatisch gesynchroniseerd met de eGym-portaalsite. Hier kun je je prestaties in detail analyseren en de ontwikkeling van je trainingen volgen.

Nieuw bij Training in-Balance is Premium eGym, dit pakket biedt 5 extra trainingsmodules.

Meer informatie over Premium eGym

eGym Senior/SENIOR 65+

Vanaf 65 jaar kan je tegen een gereduceerd tarief trainen op de eGym Cirkel tijdens daluren van 09:00-15:00 uur. Daarnaast kan je tijdens de daluren onbeperkt gebruik maken van de trainingsfaciliteiten en de groepslessen.

Neem contact op!