Wat zijn de maatregelen bij Training in Balance?

Om te beginnen hebben wij een protocol opgesteld. Het is belangrijk dat iedere sporter zich goed aan het protocol houdt. Zo kunnen wij iedereen veilig laten sporten. Het protocol is te vinden in de link onder te tekst.

Reserveren trainingsmomenten/lessen
Vanaf maandag 11 oktober vervalt het reserveringssysteem voor de fitness en de eGym.

Blijf jezelf wel in- en uitchecken bij de balie wanneer jij bij ons komt trainen!

Het reserveringssysteem blijft wel van toepassing voor al onze groepslessen. Het reserveren gaat via de Sportivity-app. Dit kan 72u voor aanvang van de les worden gedaan.

Wij willen al onze sporters het gevoel van veiligheid bieden wanneer zij komen sporten. Houdt dus wel rekening met elkaar!

Reinigen trainingsmateriaal
Het trainingsmateriaal dient gedurende het trainingsmoment na gebruik gereinigd te worden. Verder is het ook verplicht om een eigen handdoek te gebruiken. Zonder handdoek kan er helaas niet getraind worden.

Bij binnenkomst staan er een spraytje en een doekje klaar. Het gebruik hiervan is verplicht.

  • Pak een eigen sprayflacon en doekje;
  • Maak gedurende het trainingsmoment alle materialen na gebruik schoon;

Wanneer je klaar bent met trainen dien je bij de uitgang het spraytje neer te zetten en het doekje in de wasmand te deponeren.

Mocht je niet helemaal fit zijn, grieperig, verkouden en/of hoesten of niezen i.c.m. eventuele koorts; blijf dan vooral thuis en meld je af voor het trainingsmoment/de groepsles!

Protocol Training in Balance